Op 25 januari 2015 wordt de Zilveren Camera uitgereikt, de belangrijkste prijs voor fotojournalisten in Nederland. De winnende foto’s en een selectie van de ingezonden beelden zijn zoals gebruikelijk te bewonderen in het Fotomuseum Den Haag.

WNF Photo Award

De beste natuur foto’s in de leeftijdscategorie t/m 17 jaar die het Museon jaarlijks met de WNF-Rangerclub en de WNF-lifeguard organiseert

WNF Photographer of the year 2014

De beste en mooiste natuurfoto’s bekroond door de Wildlife Photographer of the year competition, een fotografie wedstrijd waaraan de ’s wereld meest vooraanstaande natuurfotografen deelnemen.

Vertrek om 10:15 vanaf het parkeerterrein bij Starbucks De Meern.

Kosten

Museumjaarkaarthouders: misschien moeten zij een toeslag moeten betalen bij het fotomuseum. Over deze toeslag is nu nog niets bekend, maar indien nodig zal dat niet meer zijn dan enkele euro’s. Het Museon is gratis te bezoeken.

Geen Museumjaarkaart: Museon €11,00 en fotomuseum €8,00 plus de eventuele toeslag.

In beide museums is fotograferen toegestaan zonder flits en/of statief. Opgeven voor deze activiteit is niet nodig. We bezoeken eerst het MUSEON en daarna het fotomuseum welke op en steenworp afstand {grote steen} van elkaar liggen.

Pin It on Pinterest