In navolging van de organisatie van het fotoclub weekend en de uitgereikte opdracht “Verhalende fotografie”, gaan we een expositie bezoeken in Utrecht bij FOTODOK. Deze organisatie exposeert en stimuleert documentaire fotografie in de breedste zin van het woord. Wij zijn ook met FOTODOK in overleg om de opdracht “Verhalende fotografie” te laten beoordelen door hun medewerkers op onze clubavond.

EXPOSITIE

Naar wiens stem luisteren we eigenlijk? Is het de fotograaf? Of zijn onderwerp dat zich uitspreekt? En tot wie richten zij zich? Met Do You Hear Me? stelt FOTODOK de dialoog tussen onderwerp en maker centraal en laat zien hoe het onderwerp een directe invloed uitoefent op de richting en vorm van het project.

Dat is de theoretische inleiding van de expositie “Do You Hear Me” die op 21 februari bij FOTODOK wordt geopend. Deze expositie gaan wij op zondag 1 maart om 11:00 bezoeken. Lisanne van Happen zal ons ontvangen met een kopje koffie/thee en uitleg geven wat FOTODOK is, wat deze expositie inhoud en waarom ze voor deze inhoud hebben gekozen. Daarna zal zij ons rondleiden door de expositie. Het doel van dit bezoek is inspiratie opdoen bij het maken van onze opdracht.

De kosten voor de toegang bedragen €4,- per persoon. De kosten voor de rondleiding worden betaald door de club. Uiteraard gaan we na afloop nog gezellig wat drinken.

WAAR, WANNEER, HOE

FOTODOK
Lange Nieuwstraat 7
Utrecht

1 maart 2015 om 11:00u

Verzamelen op eigen gelegenheid bij FOTODOK.
Opgeven is niet noodzakelijk.

Toegangsprijs €4,-

Foto: Lucia Nimcova

Pin It on Pinterest