Fotoclub Leidsche Rijn fotografeert 20 jaar Leidsche Rijn

Leidsche Rijn bestaat 20 jaar en dat wordt gevierd met een reeks evenementen. Fotoclub Leidsche Rijn is van de partij om de meest spraakmakende evenementen van 20 jaar Leidsche Rijn / Nieuwe Buren in mooie beelden vast te leggen.

Van mei tot oktober zullen we in dit album regelmatig onze foto’s van deze evenementen publiceren.

Zaterdag 19 mei werd het 20-jarig van Leidsche Rijn gevierd met een feest in het nieuwe Leidsche Rijn Centrum. Er waren performances van muziekbands, DJs, dansgroepen en een optreden van Maan. [Bekijk de foto’s] (https://myalbum.com/album/aKeFT6k6mVJw)

Op 27 mei vond Zingende Beelden 2018 plaats in het Maximapark. Rondom de verschillende kunstwerken en sculpturen in het park waren er betoverende dansvoorstellingen te zien, uitgevoerd door beginnende en professionele dansgezelschappen. Proef de sfeer en [bekijk de prachtige foto’s] (https://myalbum.com/album/zxBHq9crRRt0)

Op 3 juni werd de traditionele Loop van Leidsche Rijn gehouden. Ditmaal in combinatie met de Lint-wurmpie run voor de jongsten. Het prima weer zorgde voor een grote opkomst. [Bekijk de foto’s] (https://myalbum.com/album/VymjcCwzuIgk)

Pin It on Pinterest