Lid worden

Aanmelden

Indien je informatie wenst of jouw interesse kenbaar wilt maken, kan je contact met ons opnemen.

Over de Fotoclub en haar leden: De meeste leden hebben een digitale spiegelreflexcamera of een systeemcamera, maar ook beginners met een compactcamera zijn van harte welkom. En tegenwoordig kun je ook heel leuke foto’s maken met je smartphone. Het is wel handig dat er een ‘manual’ knop op je camera zit, zodat je kan oefenen met het zelf instellen van je camera i.p.v. foto’s alleen maar op de ‘automaat-stand’ te schieten.

Iedereen met belangstelling voor fotografie en een gezellige club is welkom!

Wellicht tot ziens in het nieuwe seizoen!

Kosten

Lidmaatschap € 95,-

Dit is inclusief alle clubavonden, verdiepingsavonden, uitjes en andere activiteiten (een eigen bijdrage is hiervoor mogelijk).

Voorwaarden

Alle vermelde prijzen zijn per seizoen. Een seizoen loopt van de maand september t/m de maand augustus van het jaar erop.  Lidmaatschapsgelden zijn per vooruitbetaling verschuldigd voorafgaand aan het seizoen. Indien bij aanvang van de bijeenkomsten het lidmaatschapsgeld niet is betaald kan de toegang tot de bijeenkomsten geweigerd worden. De cursussen en activiteiten zijn alleen toegankelijk voor leden van de FotoClub Leidsche Rijn. Het lidmaatschap geeft enkel recht op het bijwonen van de bijeenkomsten van de FotoClub Leidsche Rijn.  Kosten voor drankjes tijdens de bijeenkomsten, kosten voor apparatuur, ontwikkel- en afdrukkosten, kosten van uitstapjes en alle andere kosten zijn niet inbegrepen tenzij anders vermeld. Restitutie van het lidmaatschapsgeld bij tussentijdse beëindiging is niet mogelijk.

Pin It on Pinterest