Op de OPEN DAG 2018 van de NVvS (Nederlandse Vereniging voor Stereofotografie) op zaterdag 29 september 2018 kan iedereen kennismaken met de fascinerende wereld van stereofotografie en andere 3D-beeldtechnieken. De OPEN DAG vindt plaats in meerdere ruimten van het zalencentrum ‘t Visnet in Huizen (adres: De Ruyterstraat 7, 1271 SR Huizen).

De dag begint om 10.30 uur en eindigt om 15.45 uur. De zaal is open vanaf 9.45 uur. Tijdens de OPEN DAG zijn er vijf blokken van elk een half uur met 3D-projecties op een zeer groot scherm met een grote diversiteit aan digitale 3D-beelden. Tussen de projecties door is het buffet geopend voor koffie, thee, drankjes, soep, broodjes, etc. Gedurende deze dag zullen NVvS-leden demonstreren hoe zij hun fascinerende hobby in de praktijk brengen. Hierbij is aandacht zowel voor het maken van stereo-opnamen als voor de verschillende mogelijkheden om stereoopnamen te bekijken. Ook brengen ontwikkelaars en handelaren op de informatie- en productenmarkt hun materialen op het gebied van 3D-fotografie en andere 3D-beeldtechnieken, zoals 3D-video en VR, onder de aandacht. Diverse 3D-producten zijn er te bewonderen en worden tevens te koop aangeboden voor aantrekkelijke prijzen.

De toegang tot de OPEN DAG is voor leden en niet-leden GRATIS. Op de verenigingswebsite www.stereofotografie.nl is meer informatie over de NVvS en 3D-fotografie te vinden.

Pin It on Pinterest