Zoals ieder seizoen hebben we dit jaar ook weer verschillende verdiepingsavonden. Tijdens deze verdiepingsavonden nodigen we gastsprekers uit, die ons meer kunnen vertellen over het vakgebied fotografie. De inhoud kunnen uiteenlopen van hun specialisme op één specifiek onderwerp, bijvoorbeeld portret, natuur, architectuur. Maar ook specialisten op technische vaardigheden of beter kijken naar foto’s. Het doel is altijd leren en inspireren van onze leden.

Peter de Krom
Op 18 november is onze eerste verdiepingsavond van dit seizoen. Gastspreker is Peter de Krom ( http://peterdekrom.com ). Hij doet zowel vrij werk als foto’s in opdracht. Inmiddels heeft hij meerdere prijzen gewonnen in de fotografie, waaronder zilveren camera’s. Hij werkt onder andere voor de NRC, Vrij Nederland en Neon magazine. Hij maakt vaak reportages, die zich kenmerken door de originele aanpak en bijzondere situaties.

Bezoek zeker ook zijn website, waarop zijn foto’s en publicaties te zien zijn.

geen FCLR lid?
De verdiepingsavonden zijn ook toegankelijk voor niet FCLR leden. De verdiepingsavonden van FCLR beginnen om 20:00 in de Schalm (Oranjelaan 10, de Meern). Wil je graag de verdiepingsavond met Peter de Krom bijwonen? Stuur dan even een mail naar info@fclr.nl en laat even weten met hoeveel personen wilt komen. De kosten voor niet FCLR-leden bedragen 5 euro, inclusief koffie of thee.

Pin It on Pinterest