Het voorjaar zit in de lucht! En nu alle beperkende maatregelen in verband met de Corona-pandemie achter de rug zijn kunnen we onze clubavonden weer vorm geven zoals we gewend waren. De tijd van de noodgedwongen online-avonden is voorbij. Ook kunnen we weer op stap met onze clubgenoten in de themagroepen en een uitje organiseren voor de hele fotoclub. Mogelijkheden genoeg om weer gezamenlijk met onze hobby aan de slag te gaan.
Als fotograferen ook jouw hobby is en je wilt eens wat actiever met de camera aan de slag, dan ben je bij de FCLR aan het juiste adres. Je vindt er 60 enthousiaste fotografen van alle leeftijden, die hun fotografische interesses, kennis en kunde graag met je delen. Blader eens door deze site (die we overigens momenteel actualiseren) om te zien hoe we dit doen. 

Ons nieuwe seizoen start op 1 september 2022, maar je hoeft niet te wachten tot die datum om lid te worden. We hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar. En als je je nu aanmeldt kun je direct meedoen aan de activiteiten. Eerst eens kijken op een van onze clubavonden mag ook. Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Pin It on Pinterest