Workshop struinen in de Amsterdamse Waterleiding Duinen

We verzamelen op zaterdag 30 mei om 09:00 bij Starbucks De Meern en vertrekken dan naar de Amsterdamse Waterleidingduinen. We komen aan om omstreeks 10:00 bij Boshut ’t Panneland, gelegen bij de hoofdingang Vogelenzang (Vogelenzangseduinweg 4, 2114 AS Vogelenzang).

Vanaf daar trekken we de duinen in om onder begeleiding van ervaren clubleden rond te struinen in dit gebied en herten, vossen en ander wild te fotograferen. In dit unieke natuurgebied wordt het water voor de stad Amsterdam op een natuurlijke manier gefilterd. Het is een oase van rust met erg veel waterpartijen. Doordat het terrein afgesloten is, komen hier veel dieren voor en is de kans groot dat je een bijzonder dier voor de lens krijgt.

Om 12:30 is de lunch gepland bij ’t Panneland (voor eigen rekening) en daar kunnen we gelijk de eerste foto’s bekijken en vergelijken. De lunch gaan we een tweede ronde doen en sluiten rond 15:30 weer af bij ’t Panneland.

De nadruk zal liggen op het leren fotograferen in de natuur, waarbij we opsplitsen in een groep beginnende en meer ervaren fotografen. Mocht je er alleen op uit willen, is dat natuurlijk ook mogelijk.

De toegangsprijs voor de Amsterdamse Waterleidingduinen is 1,50 euro. Parkeren kosten 2 euro

Verder niet vergeten:

  • Fototoestel en eventueel andere lenzen
  • Voldoende batterijen en geheugen
  • Voldoende warme kleding (afhankelijk van het weer natuurlijk)
  • Gezelligheid en enthousiasme!

foto: www.waternet.nl

Pin It on Pinterest