Bespreken op 22 september 2017

Behalve fotografie bindt ons nog iets: we wonen Leidsche Rijn (nou, bijna iedereen dan). Met ons 35.000 anderen. En gezien de grote vraag naar woningen in Leidsche Rijn is het (blijkbaar) leuk wonen in Leidsche Rijn. Een verscheidenheid aan bouwstijlen, recreëren in het Maximapark en de Haarrijnse plas, sporten op het Lint. Laat zien wat “wonen in Leidsche Rijn” voor jou betekent. Wat maakt “wonen in Leidsche Rijn” nu zo leuk. Wat zou jij laten zien, als je mensen zou rondleiden in Leidsche Rijn. Het hoeven dus niet alleen gebouwen te zijn, maar het moet wel herkenbaar Leidsche Rijn zijn. Voor de goede orde: Leidsche Rijn omvat Vleuten, de Meern, Langerak, Parkwijk, Terwijde, Veldhuizen en Vleuterweide.

In dit jaar is het niet zomaar een opdracht, want je kan mooie prijzen winnen. Blauwe Eik makelaardij, actief in regio Leidsche Rijn, stelt waardebonnen van Kamera Express t.w.v. 250, 100 en 50 euro beschikbaar voor de drie mooiste foto’s rondom het thema “wonen in Leidsche Rijn”. Daarnaast is er voor de 10 mooiste foto’s ook nog een fles bubbels te winnen. Blauwe Eik zal aanwezig zijn op de eerste clubavond om mede de foto’s te beoordelen.

In ruil voor de prijzen, die Blauwe Eik ter beschikking stelt voor deze fotowedstrijd, willen zij de door jullie meegenomen foto’s gebruiken voor promotiedoeleinden op internet en drukwerk. Indien gewenst, mag je wel bronvermelding in jouw foto’s opnemen.

Zet ‘m op en wie weet win jij de 250 euro waardebon!

NB. wees je bewust als je personen prominent op de foto neemt, dat je toestemming vraagt voor publicatie

 

De gekozen foto’s van de clubavond zijn van Leon, Tineke en Richard

Pin It on Pinterest