Onze Activiteiten

Hieronder een overzicht van al onze activiteiten

Clubavonden

De clubavonden zijn ongeveer om de 3 weken en worden gehouden op vrijdagavond van 20:00 uur tot 22:30 uur. Locatie De Schalm, Oranjelaan 10, De Meern

Opdrachten

Op de clubavonden bespreken wij foto-opdrachten. Het zijn gevarieerde opdrachten, waarin zowel techniek als creativiteit tot uiting komen.

Lezingen

Er wordt 3 keer per jaar een verdiepingsavond georganiseerd waarbij gastsprekers worden uitgenodigd om te komen vertellen over hun werk.

Themagroepen

Binnen de club komen leden met eenzelfde interesse samen in een themagroep zoals architectuur, landschap, portret, straatfotografie, macro of urbex.

Er op uit

Regelmatig worden er uitstapjes georganiseerd en gaan wij er gezamenlijk op uit om te fotograferen of een museum te bezoeken.

Open Tafel

JOp de clubavond mag ook foto’s meenemen voor de ‘Open tafel’; een vrije tafel waarop je je werk kan tonen en bespreken.

Fotovragen Café

Voorafgaand aan de clubavond hebben wij regelmatig een fotovragencafé. Hier worden onderwerpen behandeld waar vanuit de leden zelf behoefte aan is.

Foto Weekend

Eén keer per jaar, meestal in April, gaan wij met de leden die het leuk vinden een weekend op reis om samen te fotograferen of gewoon voor de gezelligheid.

Raw Challenges

Een foto van een van de leden mag door de andere leden worden bewerkt in hun eigen stijl door de foto op hun manier te kroppen, kleuren toe te passen of een bepaalde sfeer mee te geven.