Frank

Van Binnen naar Buiten

Maak een foto vanuit een interieur naar buiten. Fotografeer bijvoorbeeld door een raam, een deur, of iets anders wat er toe bijdraagt dat je een foto van binnen naar buiten krijgt. Er zijn twee voorwaarden waar de foto aan dient te voldoen

Je dient in de foto te zien dat de foto van binnen naar buiten is gefotografeerd. Neem daarom bijvoorbeeld iets van het interieur mee in je beeld.

De foto dient zowel binnen als buiten goed belicht te zijn. Dit kan op verschillende manieren, zoals de gemiddelde belichtingswaarde van buiten en binnen te nemen, een hdr foto te maken en ander technieken.

NB. Voor degene die naar de presentatie van Willen van den Hoed zijn geweest. Het is niet de bedoeling dat je deze kunst gaat imiteren. De kunst is juist om de foto met 1, tot maximaal 5 fotos (voor de hdr liefhebbers) te realiseren.

Succes

Deel dit Bericht met Andere

Eerst volgende Activiteiten

Er op Uit

 • Utrecht Pride 2023

  3 Juni 2023

  De Utrecht Pride zal ook dit jaar bezocht worden door de fotoclub waarbij er van alles te fotograferen is zoals de boten parade, portretten of straatfotografie.
  Lees verder

Foto Opdracht

 • Camera Movement

  5 oktober 2023

  Waar we normaal gesproken focussen op een scherpe foto, gaan we voor deze opdracht creatief aan de slag. Door opzettelijk je camera te bewegen.
  Lees verder

Verdiepingsavond

 • Lezing Bas Meelker

  3 November2023

  Bas Meelker is een in binnen- en buitenland gevierde landschapsfotograaf en een bekende naam bij veel leden van onze club.
  Lees verder