Avond Fotografie Rotterdam

Photo by Kaja Sariwating on Unsplash

Er staat weer een foto uitstapje op het programmas het de bedoeling dat wij ’s avonds gaan fotograferen in Rotterdam.

Onlangs reed ik over de Maasboulevard richting de Maastunnel toen ik de skyline van Rotterdam in het vizier kreeg en dat vond ik zo geweldig dat ik dit een goed idee vond voor avondfotografie. We gaan met het openbaarvervoer richting de Beurs, stappen daar uit en lopen naar  het Maritiem museum  waar we de watertaxi pakken richting De Hef om een fotogeniek moment vast te leggen.  Na de hef lopen we via de Willemsburg, ook weer een fotomoment om de Maas in zijn volle glorie te kunnen fotograferen, over de Maasboulevard om de schitterende skyline van Rotterdam vast te leggen naar de Erasmusbrug.  Ik hoop dan ook het blauwe uurtje mee te pakken. Bij de Erasmusburg houden we een korte stop om wat de nuttigen als daar behoefte aan is. Na de korte stop gaan we Erasmusbrug over waar ook weer fotomomenten zijn om te eindigen aan de Rijnhaven. En wie er nog geen genoeg van heeft gekregen kan nog doorlopen naar de Holland Americalijn. Vergeet je statief niet mee te nemen en evt. een extra batterij voor je camera.

 Aan deze  zijde van het water kunnen we de metro pakken richting huis.  

We vertrekken vanuit Utrecht met de trein van 16.18 uur vanaf spoor 9. Aangekomen in Rotterdam Centraal nemen we de metro naar de Beurs en komen ongeveer om 17: 00 uur aan.  Waar we met de Watertaxi van half zes gaan. Er kunnen max. 12 personen mee en ik moet dit van te voren reserveren.   

 Als er mensen zijn die liever met de auto willen, er is een mogelijkheid in de parkeergarage van de Erasmusbrug te parkeren.  

Graag hoor ik of je mee wilt gaan.  Mochten er meer mensen zich aanmelden dan de 12 personen voor de watertaxi, dit uitstapje wil ik best een 2e keer maken voor de liefhebbers. 

Over de kosten van de watertaxi volgt nog informatie.

Related posts