FCLR 9 Straatjes
FCLR 9 Straatjes

De 9 Straatjes Amsterdam

De 9 Straatjes in Amsterdam

Er staat een activiteit gepland naar de 4 Grachten en 3×3 straatjes, middenin het werelderfgoed van Amsterdam. Er liggen hier voor veel soorten fotografie een mooie uitdaging om dit vast te leggen.

Er is een speciale website welke je vooraf kunt bekijken op de volgende webadres https://de9straatjes.nl

Vertrek rond 10 uur vanaf Utrecht CS. Exacte tijd volgt uiteraard nog.

Gezien de goede bereikbaarheid met de trein en parkeertarieven in Amsterdam Centrum lijkt het OV een goede keuze, maar iedereen is natuurlijk vrij om te gaan zoals hij/zij dat prettig vindt. Buiten de binnenring S100 in Amsterdam kan je op zondag gratis parkeren.

Kosten van deze dag zijn voor eigen rekening, de club verzorgt een koffie stop met gebak. Graag horen wij voor 12 maart of je mee wilt gaan.

Deel dit Bericht met Andere

Eerst volgende Activiteiten

Er op Uit

 • Utrecht Pride 2023

  3 Juni 2023

  De Utrecht Pride zal ook dit jaar bezocht worden door de fotoclub waarbij er van alles te fotograferen is zoals de boten parade, portretten of straatfotografie.
  Lees verder

Foto Opdracht

 • Camera Movement

  5 oktober 2023

  Waar we normaal gesproken focussen op een scherpe foto, gaan we voor deze opdracht creatief aan de slag. Door opzettelijk je camera te bewegen.
  Lees verder

Verdiepingsavond

 • Lezing Bas Meelker

  3 November2023

  Bas Meelker is een in binnen- en buitenland gevierde landschapsfotograaf en een bekende naam bij veel leden van onze club.
  Lees verder