Yari - Tineke Zijtveld

Jij?, ja, jij!

foto: Tineke Zijtveld.

De opdracht bestaat uit 2 of 3 foto’s:

1) Een zelfportret

Dit kan op allerlei manieren worden gedaan, van een mooi portret gemaakt in de studio, binnen of buiten, tot een meer creatieve vorm. Dus ook als je het niet leuk vindt om zelf op de foto te gaan zijn er opties 😉

Zie bijvoorbeeld ook deze links ter inspiratie;

http://www.viewfinder.be/blog/hoe-verbazingwekkend-zelfportret-maken?format=amp

2) Een typische ‘JIJ’ foto

Misschien ken je het wel, dat mensen zeggen “O, ja, die foto dat is weer echt een foto van jou.” Of dat je een foto van een van de andere FCLR leden al herkent zonder te weten wie het gemaakt heeft. Vaak is het een onderwerp wat je makkelijk af gaat, en te herkennen aan jouw eigen stijl.Het onderwerp voor deze foto is dan ook helemaal vrij. 

3) Stilleven of flatlay

Mocht je nog een beetje meer inspiratie hebben, maak de serie dan compleet met een stilleven of flatlay. Met als onderwerp diverse spullen die echt bij jou horen, die iets over jou vertellen. Hier kan je natuurlijk aan heel veel onderwerpen denken, te beginnen bij je camera 😉 Maar ook andere hobby’s of misschien wel eten wat je graag eet, je huisdier, bloemen, planten, sport… 

Maak het vooral breed en creatief als je daar zin in hebt. Leuk om straks van iedereen weer wat nieuws zien!

.

Deel dit Bericht met Andere

Eerst volgende Activiteiten

Er op Uit

 • Utrecht Pride 2023

  3 Juni 2023

  De Utrecht Pride zal ook dit jaar bezocht worden door de fotoclub waarbij er van alles te fotograferen is zoals de boten parade, portretten of straatfotografie.
  Lees verder

Foto Opdracht

 • Camera Movement

  5 oktober 2023

  Waar we normaal gesproken focussen op een scherpe foto, gaan we voor deze opdracht creatief aan de slag. Door opzettelijk je camera te bewegen.
  Lees verder

Verdiepingsavond

 • Lezing Bas Meelker

  3 November2023

  Bas Meelker is een in binnen- en buitenland gevierde landschapsfotograaf en een bekende naam bij veel leden van onze club.
  Lees verder