Zomer 2022 – de serie

Foto: Patricia Nagtegaal.

Heb je een heerlijke vakantie in het vooruitzicht, of misschien ben je al op je bestemming? Of blijf je lekker thuis, al dan niet gepland, en geniet je daar van het echte vakantie gevoel. Maar wie weet heb je ook wel heel andere plannen; je volgt een cursus, bent aan het klussen, gewoon aan het werk, leert je nieuwe goudvis 8-jes zwemmen, volgt nauwgezet de Tour de France, kookt voor het eerst elke dag op je nieuwe bbq…Kortom, wanneer we weer starten met de clubavonden lijkt het ons leuk om te zien hoe jouw zomer er dit jaar uitzag!

We vragen je om hier een serie van te maken, leg deze momenten vast zodat iedereen er van mee kan genieten, en maak tegelijk een mooie herinnering voor jezelf. De serie mag bestaan uit 2 tot 5 foto’s. Het onderwerp kan heel divers zijn, denk aan een serie in documentaire stijl, bijvoorbeeld van je vakantie, de heenreis, een aantal foto’s op de bestemming en weer thuis. Maar het kan ook met een kleur die centraal staat, een soort perspectief, of een bepaald onderwerp wat steeds terugkomt zoals ‘wasgoed aan de lijn’. (Zie ook de link van Vink Academy hieronder.)
Dat betekent ook dat het een serie kan zijn over de hele zomer periode, of juist één gebeurtenis die voor jou staat voor de zomer van 2022. Zolang de serie maar de sfeer van jouw zomer laat zien. En de presentatie staat vrij, uiteraard zijn de foto series het belangrijkste, maar wie weet kan je er met je presentatie nog wat extra’s aan toevoegen zodat de serie extra tot zijn recht komt. Denk bij het maken van de serie voor tips en ideeën ook aan de clubavonden met Armando Jongejan.


Related posts